Viška sončava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kje pa vas čevelj žuli?

+5
Pika
Sonce
bjakeb
talker2
Looz
9 posters

Stran 1 od 2 1, 2  Next

Go down

Kje pa vas čevelj žuli? Empty Kje pa vas čevelj žuli?

Objavlja  Kababuli 10.11.08 23:15

Men ful smrdi v fletu, ko kdo kuha. Ali mislite, da je to normalno ali je kJ NAROBE S PREZRAČEVANJEM OZ. DIMNIKI (ZRAČNIKI)?

Kababuli
Gost

Nazaj na vrh Go down

Kje pa vas čevelj žuli? Empty Re: Kje pa vas čevelj žuli?

Objavlja  Kababuli 10.11.08 23:37

V garaži se mi zdi, da je po tleh zelo veliko vode, kadar dežuje. A to res samo iz avtov teče, al mislte, da to mal od gor pušča?

Kababuli
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Looz 11.11.08 9:32

- Lift v B škripa
- Težko si naštimam temperaturo v stanovanju, da bi mi bilo povsod OK
- V mali kopalnici je tak mal čuden vonj (še neidentificiran)

Looz

Število prispevkov : 24
Registration date : 30/09/2008

Nazaj na vrh Go down

Kje pa vas čevelj žuli? Empty ogrevanje

Objavlja  redstele 11.11.08 10:00

Upam da niso tudi vam narobe zvezali žičke pri sobnem modulu za ogevanje ker je delal v A lih obratno kot bi mogu. Potem so nam to popravili in zdaj greje stanovanje kot bi moralo.

redstele
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  talker2 11.11.08 11:12

Meni v kopalnici na tleh razpadajo nekatere fuge. Počili sta tudi že dve ploščici.
V kopalnici pogosto smrdi ko nekdo kuha.
Topla voda ima slab pritisk.

talker2

Število prispevkov : 12
Registration date : 27/09/2008

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  $ 11.11.08 14:54

Nam iz štekerjev pred kopalnico piha mrzel zrak (verjetno pride iz zračnika iz kopalnice).

V kuhnji nam nič ne smrdi, centralna dobr dela, traja pa kar nekaj časa preden priteče topla voda.

$
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Looz 11.11.08 16:52

meni pa piha mrzlo čez tipko za wc kotliček! zgleda je blok še čist premražen...

Looz

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  uporabni 11.11.08 17:11

Men ne dela stikalo za izklop pralnega/sušilnega stroja (bi najbrž moralo biti prvo od treh - na drugem je luč, na tretjem pa ventilator). Kako je pri vas, je kje kakšna fora?

uporabni
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Looz 12.11.08 13:54

Kababuli je napisal/a:Men ful smrdi v fletu, ko kdo kuha. Ali mislite, da je to normalno ali je kJ NAROBE S PREZRAČEVANJEM OZ. DIMNIKI (ZRAČNIKI)?

Nehi tolk ribe pa pražen krompir delat, pa bo manj smrdel. Al pa napo prižgi. Smile Smile Smile

Looz

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Kababuli 14.11.08 12:03

Ko ja z kuham sugo bolognese, to diši (Recept je star cca 100 let original iz Castel di Bologne). Govorim pa o vonju zelja in gnilih štumfov. Ne samo da smrdi, mene je dejansko strah, kaj ljudje jedo. Če tolk smrdi, jaz raje ne bi jedel...

Kababuli
Gost

Nazaj na vrh Go down

Kje pa vas čevelj žuli? Empty Voda v garaži

Objavlja  Kababuli 25.11.08 10:23

Ste opazili kako se lepo voda nabira v garažah, kjer ni nobenega odtoka...

Kababuli
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Looz 26.11.08 0:54

Kababuli je napisal/a:Ko ja z kuham sugo bolognese, to diši (Recept je star cca 100 let original iz Castel di Bologne). Govorim pa o vonju zelja in gnilih štumfov. Ne samo da smrdi, mene je dejansko strah, kaj ljudje jedo. Če tolk smrdi, jaz raje ne bi jedel...

verjetn ti vleče skozi napo notr v flet, ko ni prizgana... predlagam protiukrep: Nabavi zelje in umazane štunfe, zabaši vse skup pod napom pa napo na max! Če boš imel srečo, boš obrnil zgodbo. Če ne bo uspelo, dodaj še cca tri usrane plenice. Smile

Evo, zdej pa samo še resne stvari pišem... Smile

Ja voda res kar stoji v garaži. To ni kul. A je možno kako to rešit? Po mojem bi to lahko kar KZju reklamirali? Pa ful drsi garaža ko je mokra.

Mene pa moti da plehnata polica v loži nima padca na ven. Tko mi za čistbrezveze na balkon teče ko dežuje. no ja čeprov po fasadi tudi ne bi bilo fino da teče...

Looz

Nazaj na vrh Go down

Kje pa vas čevelj žuli? Empty Voda v garaži

Objavlja  Red$ 01.12.08 10:16

Sam res no, ko da bi 2 meseca deževalo in snežilo tolk je vode v garaži. Najbolj mi je pa smešno da mam pri avtu eno veliko lužo a avta nisem premaknil že 1 teden, tko da smo včeraj kr konkretno pismo poslali naši upravnici, k samo nekaj obljublja naredi pa popolnoma nič.

Red$
Gost

Nazaj na vrh Go down

Kje pa vas čevelj žuli? Empty V SLOGI JE MOČ

Objavlja  DAJ - DA 07.12.08 17:17

Ja, kaj drugega kot narediti odtoke in nanesti hrapavo podlago na tla garaže ne bo rešitev!

Seveda pa je vprašanje kako bomo to "iztržili", saj je velik strošek, finančna kriza pa pred vrati...

Po moje bi bilo najhitreje urejeno, če se kdo v redu polomi (vsaj dve okončini, ali pa rebra z okončino, ali hrbtenico) in iztoži sanacijo!
- ČRNI HUMOR, ali V VSAKEM HECU JE NEKAJ RESNICE !!!!!!

DAJ - DA
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Kababuli 09.12.08 10:52

Naslednji problem so kante za smeti. Motita me 2 stvari:
- Premalo kant (ali pa premalo pogosto odvažanje)
- To, da so kante zaprte z vrati se mi zdi nehigienično. Smetarji vrata odpirajo z rokavicami, mi pa z rokami... OGABNO...

Petarde v garažo. Ko res poči, takrat lokalni mulec vrže petardo v našo garažo oz. kolesarnico.

Kababuli
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  uporabni 10.12.08 14:33

Mene pa čudi, kako da ni kant za ločeno zbiranje odpadkov. Očitno je ta Ljubljanska komunala zelo okoljsko osveščena.

uporabni
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  bjakeb 16.12.08 0:51

1. glede garaže se moramo organizirati in pokazati upravniku, da mislimo resno, da bo on potem pritisnil na KZ.
2. isto mu moramo pokazati glede njegovega ne-dela. recimo v b bloku ze en mesec odurno skripljejo vrata dvigala v kletu, spucano ni, etc.
3. za čiščenje skupnih prostorov v b bloku se moramo zbuniti, če nam jih bo zaračunal, ker mislim, da naj to nosi kar KZ glede na to, da še dela.

za odnos z upravnikom je najvazneje to, da mu takoj hočemo, da nam dela za svoj denar. glede na to, da skupaj upravlja oba objekta a + b, to je 80 stanovanj tkole od uča, mu to ob 10 eurih na stanovanje vrže 800 eur mesečno, za kar lahko nekaj naredi.

zanima me tudi, kako je s hišnikom (v pogodbi je zanimiva določba, da je v bajti prisoten enkrat tedensko) - jaz mislim, da ti a+b data sigurno za vsaj pol hisniske plače, zato je lahko tukaj prisoten najmanj dva dni v tednu.

ko bo kaksen sestanek se moramo malo zorganizirati, morda postaviti enga predstavnika, ki bo z upravnikom koordiniral stvari in pregledoval kako je narejeno. mislim, da bi takemu človeku lahko dali tudi kaksn euro ali dva na stanovanje na mesec.

toliko zaenkrat. Smile

bjakeb

Število prispevkov : 86
Registration date : 04/10/2008

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  nadzorni 16.12.08 11:28

Pozdravljeni,

tudi v A smo nezadovoljni s storitvami upravnika. Prosim stanovalce bloka B, oziroma nadzorni odbor B, ce ga ze imate, da nas kontaktirate po mailu na

nadzorniodbor--------------viska27

(at) gmail-----------------com

da uskladimo nase aktivnosti. Pravi mail naslov dobite, ce izbrisite minuse in jih nadomestite s piko, ter dodate afno

Lep pozdrav

nadzorni
Gost

Nazaj na vrh Go down

Kje pa vas čevelj žuli? Empty Parkiranje v garaži

Objavlja  Sonce 16.12.08 22:11

Mene pa moti, ker nekateri ilegalno parkirajo v garaži,
lp.

Sonce

Število prispevkov : 10

Nazaj na vrh Go down

Kje pa vas čevelj žuli? Empty Kante II. del

Objavlja  Kababuli 17.12.08 12:43

Tale vrata od kant me že čist iritirajo. Se dokaj slabo zapirajo, kar pomeni, da je potrebno s celo roko prijeti kljuko in nato vrata odpreti. Enako sem na lastne oči videl nekoga, ki brska po smeteh in seveda prijema potem z umazanimi rokami vrata. Enako delajo smetarji.

Lp

Kababuli
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  bjakeb 18.12.08 11:59

grozno.... Smile
mene bolj moti to, da se bodo ta vrata in no time zjebala, ter da ni smetnjakov za papir in embalažo. Pa tudi to, da ta konstrukcija ful fajn zakriva pogled na kolesarsko stezo in na cesto, kar bo rezultiralo v kaksnih nesrečah poleti.

bjakeb

Število prispevkov : 86

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Pezde 18.12.08 14:14

Neki bo treba ukratni z garažo, vsa ta stoječa voda zadži vso svinarijo... Čist preveč umazano bo to...

Pezde
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  $ 18.12.08 15:44

Vrata za smeti naj te ne skrbijo, ker jih kmal ne bo več...to lepenko bo stopil dež, če je no že prej kdo dol utrgal, glede na to kakšen mehanizem si je zamislil projektant (kot da ne bi vedel, da je namenjen za 120 stanovanj)...katastrofa

Predlagam, da se objavijo registrske številke, vrste in barve avtomobilov ilegalcev v garaži, ker jih bo le to pregnal ven na plano.

$
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Kababuli 19.12.08 13:58

Moj je legalen rdeč Ferrari Scuderia Spider 16M. Registrska: LJ@ODJEBI.

Tako, da ne bo kdo kaj okol hodu slučajno...

Kababuli
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Pika 22.12.08 21:56

talker2 je napisal/a:Meni v kopalnici na tleh razpadajo nekatere fuge. Počili sta tudi že dve ploščici.
V kopalnici pogosto smrdi ko nekdo kuha.
Topla voda ima slab pritisk.

V naši kopalnici je bilo počenih 11 ploščic in so jih iz Varisa (dobavitelj teh kopalnic) na osnovi reklamacije uspešno menjali.
Občasno tudi v našo kopalnico zaidejo kuhinjske vonjave. Zaenkrat smo še v fazi opazovanja. Kraški zidar je rekel, da lahko montirajo neke lopute, ki preprečujejo da v naš zračnik prihajajo izpusti iz sosednjega zračnika. Bomo videli, se moramo še prepričati zakaj se to dogaja.

Pika

Število prispevkov : 7
Registration date : 22/12/2008

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Sponsored content

Sponsored content

Nazaj na vrh Go down

Stran 1 od 2 1, 2  Next

Nazaj na vrh