Parket reklamacija
3 posters
Stran 1 od 1
Parket reklamacija
Imamo slabo izkušnjo z reklamacijo parketa v objektu A. Stanovanje je že prevzeto. Parket so nam popravljali 2x vendar je popravilo nekvalitetno tako da ne vem ali naj sploh še vztrajamo ker se bojim da bo še slabše. Ali ima kdo kakšno izkušnjo z poravnavo - odškodnino v primeru da reklamacija ni zadovoljivo rešena.
Boruth- Gost
Re: Parket reklamacija
Meni so parket popravljali 3x(!) Šele v tretjem poizkusu je g. Pelkotu (http://www.pelko.si), ki je podizvajalec, uspelo polakirati parket kolikor toliko dobro. Še vedno je daleč od idealnega, vsekakor pa bolje kot dvakrat prej. Enkrat sem imel tudi soočenje z njim in lahko vam povem da je izredno aroganten. Noče videti nobene napake na parketu...
Ali ni zanimivo da kot obrtnik, če dobi reklamacijo, ne pošlje za uspešno razrešitev reklamacije svojega najbolšega človeka (parketarja), da bi se reklamacija uspešno rešila že v prvem poizkusu...
Ali ni zanimivo da kot obrtnik, če dobi reklamacijo, ne pošlje za uspešno razrešitev reklamacije svojega najbolšega človeka (parketarja), da bi se reklamacija uspešno rešila že v prvem poizkusu...
talker2- Število prispevkov : 12
Registration date : 27/09/2008
Meni so parket super polakirali. Vizualno je špica, upam pa, da bo tudi trajalo....
stane- Gost
O parketarjih (Pelko) raje ne bi izgubljal besed, saj so me že drugi opozorili, da če hočeš narediti kaj po svoje moraš pripeljat svoje. Mi smo namesto osnovnega izbrali gotovi parket. Najprej so preveč zaračunal za polaganje (no na srečo so našo pritožbo pol upoštevali), potem pa je bil seveda velik problem, ker nisem želel, da polagajo parket kot jim pade, ampak sva z ženo sama zlo na grobo presortirala, v katero sobo naj kaj položijo - v osnovi sva deske samo razdelila na boljše in slabše (za sobe). In seveda je bilo to že prehudo. Katastrofa!
uporabni- Gost
prilično šlampasti so ti parketarji. pri meni so uspeli zdrsati skoraj vse podboje.
bjakeb- Število prispevkov : 86
Registration date : 04/10/2008
Koliko je takih, ki imajo parket v nezadovoljivem vizuelnem stanju in bi bili pripravljeni skupaj reševati problem proti prodajalcu?
tomazg- Gost
Položil sem gotovi bambusov parket, nič lakiranja, brušenja itd, izgleda super, pa še okoli 1000EUR sem dobil nazaj vrnjeno neto od KZ.
sosed- Gost
Parket
Zivjo,
v mojem stanovanju pa so se na prehodu iz dnevne sobe v otroško sobo pojavile v parketu nekakšne zareze, kot da bi pričel parket gniti, ob dotiku se laka sploh ne čuti, le sam les.....se komu dogaja podobno? Za reklamacijo sem pisala Kraškemu zidarju na e-mail, vendar že teden dni ni nobenega odgovora. Ali se lahko obrnem direktno na podjetje, ki mi je polaglao parket?
v mojem stanovanju pa so se na prehodu iz dnevne sobe v otroško sobo pojavile v parketu nekakšne zareze, kot da bi pričel parket gniti, ob dotiku se laka sploh ne čuti, le sam les.....se komu dogaja podobno? Za reklamacijo sem pisala Kraškemu zidarju na e-mail, vendar že teden dni ni nobenega odgovora. Ali se lahko obrnem direktno na podjetje, ki mi je polaglao parket?
ThaNina- Gost
Pokliči Denisa (predstavnik KZ za A in B) na 051690439. On je ok in če kdo, bo on kaj uredil...
gost- Gost
<<Položil sem gotovi bambusov parket, nič lakiranja, brušenja itd, izgleda super, pa še okoli 1000EUR sem dobil nazaj vrnjeno neto od KZ>>
O sosed, ti imaš pa terasno stanovanje, a ne?
Mi smo položili gotovi teakov parket - ženi tisti hrast ni bil všeč, pa men tud ne preveč. Sicer smo moral kar nekaj doplačat, se mal kregat s parketarji, na koncu pa je zadeva kar uspela. Ni primerjave s hrastom (vsaj po lepoti). Glede občutljivosti pa je že druga stvar...
O sosed, ti imaš pa terasno stanovanje, a ne?
Mi smo položili gotovi teakov parket - ženi tisti hrast ni bil všeč, pa men tud ne preveč. Sicer smo moral kar nekaj doplačat, se mal kregat s parketarji, na koncu pa je zadeva kar uspela. Ni primerjave s hrastom (vsaj po lepoti). Glede občutljivosti pa je že druga stvar...
teak- Gost
Parket reklamacija
Reklamacijo pošljite po pošti s priporočeno povratnico, to je edina prava pot za reklamacijo. Po meilu je lahko le dodatno obveščanje. Gotovo tudi ustno obvestite Denisa in Štambergerja, da bo zadeva hitreje stekla. Bodite zahtevni, v vsakem primeru vas bodo poskusili prepričati, da je vse OK in sprejemljivo. Če vam bodo popravljali ni rečeno, da bo popravljanje uspešno. Nekaterim so večkrat popravljali, pa še vedno niso rešili napak, pa še kakšno dodatno škoda ob tem ustvarijo. Nič kaj se ne trudijo, da bo reklamacija parketa brezhibno odpravljena in nad izvajalci ni nobenega nadzora.
Pika- Število prispevkov : 7
Registration date : 22/12/2008
Stran 1 od 1