NEVARNA cvetlična korita
Stran 1 od 1
NEVARNA cvetlična korita
Naj najprej povem, da nikakor nisem proti cvetličnim koritom in rastlinju v kakršni koli obliki, vendar morajo biti cvetlična korita ustrezno zavarovana. Moja graja se nanaša konkretno na korita: objekt B, terasasto stanovanje, J lega (terasa gleda na progo), 4. nadstopje. Korita so sicer velika in najbrž težka ter jih veter po vsej verjetnosti ne bi mogel premakniti, ob nevihti itd., pa bi lahko prišlo do kalvarije. Korita so nameščena na Z strani in bi padla v bližino otroškega igrišča. Mislim, da je na vseh nas, da skrbimo za varno okolje, zatorej naprošam vse, ki bodo/so opazili kaj podobnega tudi drugje, da na to opozorijo. Če so korita zavarovana (ni videti) se globoko opravičujem.
Stanoval- Gost
RE - NEVARNA cvetlična korita
Tako postavljena korita so res nevarna.Mislim, da po projektu ni bila mišljena takšna postavitev.
Na prvem skupnem sestanku se je treba glede tega dogovoriti.
Mislim, da bodo tako postavljena tudi mazala zunanjo fasadno steno pod koriti, kar prav tako ni sprejemljivo.
Če se ne motim, so korita na terasnem stanovanju in ne na 4.nadstropju.
LP
Na prvem skupnem sestanku se je treba glede tega dogovoriti.
Mislim, da bodo tako postavljena tudi mazala zunanjo fasadno steno pod koriti, kar prav tako ni sprejemljivo.
Če se ne motim, so korita na terasnem stanovanju in ne na 4.nadstropju.
LP
gost- Gost
korita
Z malo zamudo,hm,enoletno vas obveščam, da ni strahu zaradi cvetličnih korit, ki so nameščena na terasah; ker so zavarovana in pritrjena za ograjo.tudi fasada ne bo zaradi istih nič poškodovana ker je padec nosilne stene na kateri so korita,navznotraj narejen in vse,kaj že odteka,teče na teraso ne na fasado ali,bog ne daj,sosedu na glavo.za sneg in dež,ki pada od zgoraj pa tudi ne odgovarjam.treba se je obrniti na drug naslov he,he.lp
brad- Gost
katera korita?
Bolje čez eno leto, kot nikoli.....Ali je to odgovor za terasno stanovanje-južna stran?
Za ostala stanovanja se vidi s ceste, da so korita pritrjena na ograjo balkona, ni pa tega mogoče reči za terasno stanovanje.
Pričakujemo odgovor in po možnosti prej kot v enem letu....
LP
soseda
Za ostala stanovanja se vidi s ceste, da so korita pritrjena na ograjo balkona, ni pa tega mogoče reči za terasno stanovanje.
Pričakujemo odgovor in po možnosti prej kot v enem letu....
LP
soseda
gost- Gost
spet korita
Max sem se potrudil odgovoriti prej kot v enem letu in sem full vesel da mi uspeva.
Spoštovana soseda,to da s ceste ne vidite da so naša korita pritrjena in zavarovana proti padcu,ne pomeni da niso.Vabim vas,če že ne verjamete na besedo,da se prepričate na lastne oči da govorim resnico.Prepričan sem da boste presenečena in navdušena nad teh rešitvijo,katere je avtor moja malenkost.
Pa še to:sprašujete če je to južno terasasto stanovanje?Ker nič ne skrivam,uživam pa v pogovoru z ljudmi v živo(zato odgovarjam bolj redko prek računalnika),potrjujem da je južno ter. stanovanje.Zdaj res ni treba biti veliki strokovnjak da bi ugotovili za koga gre.Če se vi boljše počutite,lahko ste še naprej soseda x,vseeno vam bom,z veseljem,odgovoril tudi na,eventuelno,naslednje vprašanje.
lp južni sosed
Spoštovana soseda,to da s ceste ne vidite da so naša korita pritrjena in zavarovana proti padcu,ne pomeni da niso.Vabim vas,če že ne verjamete na besedo,da se prepričate na lastne oči da govorim resnico.Prepričan sem da boste presenečena in navdušena nad teh rešitvijo,katere je avtor moja malenkost.
Pa še to:sprašujete če je to južno terasasto stanovanje?Ker nič ne skrivam,uživam pa v pogovoru z ljudmi v živo(zato odgovarjam bolj redko prek računalnika),potrjujem da je južno ter. stanovanje.Zdaj res ni treba biti veliki strokovnjak da bi ugotovili za koga gre.Če se vi boljše počutite,lahko ste še naprej soseda x,vseeno vam bom,z veseljem,odgovoril tudi na,eventuelno,naslednje vprašanje.
lp južni sosed
KITTY- Število prispevkov : 1
Registration date : 02/03/2010
Stran 1 od 1