Napaljava centralne
2 posters
Stran 1 od 1
Napaljava centralne
Pozdravljeni,
zanima me, če so že komu popravili napeljavo centralne naprave,
hvala in lp.
zanima me, če so že komu popravili napeljavo centralne naprave,
hvala in lp.
Sonce- Število prispevkov : 10
Registration date : 04/10/2008
vlaga
mi smo samo ventile spuščali.
kaj pa vlaga, se je kdo odločil za odstranjevalec vlage, ki jih zdaj prodajajo? nam je že skoraj ves parket pod oknom zgnil, pa redno brišemo vlago.
kaj pa vlaga, se je kdo odločil za odstranjevalec vlage, ki jih zdaj prodajajo? nam je že skoraj ves parket pod oknom zgnil, pa redno brišemo vlago.
gost- Gost
vlaga
Samo pod oknom imate vlago ? Ali teče po oknih? Na kateri strani in nadstropju pa ste ? Ali dovolj zračite in grejete ? Ali imate odprto tosto zračenje na oknu ? Kaj so rekli na KZ ?
Prav neprijetna zadeva.
Prav neprijetna zadeva.
gost- Gost
Re: Napaljava centralne
Mi imamo vlažne stene. Najslabše je v kuhinji za omarami , kjer se pojavlja plesen. Sicer smo v 1. nadstropju, pod nami ni nikogar. Očitno bo treba spomladi odmontirat del kuhinje in zadevo sanirat. Drugi problem je otroška soba, kjer se vlaga dela v kotu. V obeh primerih so problem betonske zunanje stene (kjer je opeka tega ni). Da o kondenzu na oknih niti ne govorim, če ne bi redno brisali bo parket že šel po gobe.
amonra- Gost
@amonra, napeljava centralne
Zivijo,
ali kaj merite relativno zracno vlago? Kurite na okoli 20C? Zracite redno, s prepihom vsaj nekajkrat na dan?
Nadzorni odbor Viske 27 je posiljal naokoli dokumente o tesnosti oken, pravilnem zracenju...
obrnite se po mailu na
nadzorniodbor_viska27 (at) gmail_com
_ naj zamenja pika (at) pa @ pa bo delovalo.
ali kaj merite relativno zracno vlago? Kurite na okoli 20C? Zracite redno, s prepihom vsaj nekajkrat na dan?
Nadzorni odbor Viske 27 je posiljal naokoli dokumente o tesnosti oken, pravilnem zracenju...
obrnite se po mailu na
nadzorniodbor_viska27 (at) gmail_com
_ naj zamenja pika (at) pa @ pa bo delovalo.
vlaga
Nisem gradbinec, vendar iz izkusenj tistih, ki so gradili vem, da je beton , če ni dobro izoliran lahko hud problem, prihaja do toplotnih mostov.... Bomo videli, kaj bo v nasem stanovanju, ko bomo začeli redno kuhati.
gost- Gost
Stran 1 od 1